ETEN BIJ OKSANA

ETEN BIJ OKSANA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 63 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eten bij Oksana. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2022 om 15:38 Heerlijk vers, snelle en vriendelijke bezorging.
9 jun 2022 om 14:40 Slecht eten en bezorg service ook slecht. Een uur moeten wachten en de burger was gewoon rauw en ijskoud. Nog nooit zo'n slechte bestelling gehad. En bezorging had de auto een kilometer verder op gezet. Geen optie voor drinken bij een menu en krijg z
24 mei 2022 om 15:21 Kapsalon kip enorm teleurstellend. Er lag een lapje, semi, gesmolten kaas over dat zo hard was als plastic, dat heb ik er gelijk afgeplukt. De frietjes waren zompig en slap, het vlees was karig en de prijs mét bezorgkosten belachelijk hoog! Nooit mee
22 jan 2022 om 15:45 My order NEVER came, the lady that respond the cellphones has no manners to speak with a client. NOT RECOMMENDED!!!
22 jan 2022 om 8:59 Lekker eten, portie was ruim voldoende , warm en op tyd bezorgd . Vriendelijke bezorgerster
17 jan 2022 om 7:35 Heerlijk eten en ook nog sneller bezorgd dan aangegeven . Aardige bezorgster
10 jan 2022 om 20:06 Zeer zeer lekker eten en veel, uitmuntend verzorgd. Netjes op tijd. Zeer vriendelijke bezorgster. Raad iedereen aan om eens te proberen bij Eten bij Oksana. Zal zeker weer een bestelling plaatsen en een aanrader voor iedereen. Gewoon zeer goed.
8 jan 2022 om 20:28 Het eten is te laat bezorgd. We misten een aantal porties friet. Het eten was koud/lauw.
8 jan 2022 om 16:31 Lekker eten en snelle bezorging, zeker voor herhaling vatbaar!
24 dec 2021 om 8:17 Ik kon het eten niet eten. Het was helemaal nier lekker.
7 dec 2021 om 21:12 Vriendelijke mensen Eten was lekker alleen jammer dat er een wit/grijs of blond haar in me eten zat Verder snel bezorgd!!
2 dec 2021 om 21:35 Delivered on wrong address and someone took it. I understand the confusion even though address was correct, but when I tried to call and explain they ignored and instead send me a message if I try to call one more time they will report to police.